Tetra Micro Technology

Profiel

Inleiding

Tetra Micro Technology richt zich met volle overgave op de laboratoriumapparatuur in de medische, petrochemische en industriŽle branche. Zowel voor het snel verhelpen van storingen alsmede voor het uitvoeren van onderhoud kunt u bij ons terecht.

Naast de spoedeisende- en onderhoudswerkzaamheden buiten de deur is het reviseren van microscopen tot een belangrijke activiteit uitgegroeid. De instrumenten worden volledig nagezien en daar waar nodig gerepareerd en/of gereviseerd zodat de instrumenten weer vele jaren dienst kunnen doen. De service van Tetra Micro Technology zorgt ervoor dat kritieke systemen operationeel blijven. Ook in geval van nood mag de klant rekenen op snelle hulp.

Als u zaken met Tetra Micro Technology doet, hangt de keuze niet alleen af van kwaliteit, betrouwbaarheid, technische kennis, probleemoplossend vermogen en een scherpe prijsstelling. Een goede persoonlijke benadering en begeleiding is net zo belangrijk, want ieder bedrijf is verschillend. Of het nu gaat over fijnmechanica, optiek of warm glas, Tetra Micro Technology heeft de kennis en kunde in huis om u van dienst te zijn.

Wild Heerbrugg 1958 M11Leitz OrthoplanPetten 02
Tetra Micro Technology | Papelaan 82 | 2252 EL Voorschoten | T: +31 (0)71 - 562 12 07 | F: +31 (0)71 - 562 12 08 | E: info@microscoop.info